Сонце в цей день у Вінниці буде рідко з'являтися з-за хмар. Вдень очікується дрібний дощ зі снігом, але до настання вечора він закінчиться.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в четвер, 21 листопада вологість повітря у Вінниці складе від 57 до 97%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -3 до +3 градусів. Синоптики попереджають про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Погода у Вінниці

Схід сонця у цей день у Вінниці буде спостерігатися у 07:23, захід можна побачити у 16:20.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

21 листопада відзначається Собор Архістратига Михаїла та інших Небесних Сил безплотних. Михайлів день вважається рубіжною датою — з цього дня "зима встає на ноги".

У народі помітили, якщо у цей день з'являвся іній, то чекали великих снігів; якщо день починався туманом, чекали відлиги; а ясна погода у цей день говорила про майбутню морозну зиму.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав, став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Знай.ua писав, від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти.