Вінницькі правоохоронці врятували життя маленькому хлопчику.

Про це повідомляє ТСН.

Вінницькі патрульні за графіком чергували на вулицях міста. Але раптом біля них зупинилося авто, з нього вибіг чоловік криками: "Дитина не дихає, проведіть до лікарні".

Скріншот з відео

Правоохоронці миттєво відреагували вони увімкнули сирену на службовому автомобілі та почали супроводжувати батька з дитиною до найближчої лікарні. Саме в цей час місто стояло у заторах, але інспектори за допомогою гучномовця наказували водіям поступалися дорогою.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Завдяки цьому дитину довезли до лікарні за 4 хвилини. Лікарі відразу повезли хлопчика в реанімацію. На даний момент по словах медиків загрози життю дитини немає.

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонародженої дитини, а потім закрила його в кімнаті гуртожитку і пропала.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Дніпром 2-річного хлопчика біля річки. Він пропав 22 жовтня в селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.uа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент. У школі №173 за адресою проспект Відрадний, 20 з вікна четвертого поверху випала 12-річна дівчинка