Вінницька красуня Олена Жагловська змагатиметься за титул Mrs Globe у Китаї.

Про це повідомляє інформаційний портал "Кlasno.infо".

Доцент кафедри електроніки і наносистем Олена Жагловська в кінці червня здобула перемогу у конкурсі "Краса країни 2019". Тепер кандидатка технічних наук представлятиме Україну на міжнародному конкурсі краси в Китаї. Конкурс пройде у листопаді цього року.

Олена Жагловська


Наразі Олена вже презентувала відеоролик, він необхідний для участі в конкурсі. Кожна з учасниць має зняти візитівку на одну хвилину, в якій розкаже про себе.

Вінницька красуня просить максимального поширення її візитівки, адже кількість переглядів та лайків під відео вплине на рішення журі.

Нагадаємо, землячка Зеленського успішно пройшла кастинг шоу Х-фактор і стала фавориткою: відео

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, М1 Music Awards 2019: опубліковано повний список номінантів на музичну премію

Також Знай.ua писав про те, що "Міс Україна 2019" безглуздо виправдалася за скандальну відповідь про Крим: "Це частина Землі"