Із супермаркетів Вінниці та інших міст і сіл країни масово вилучають популярний напій "Квас Тарас Білий" у пляшках об’ємом 1,5 л.

Супермаркет
Супермаркет

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

У повідомленні йдеться, що партію з терміном придатності до 25.12.2019 відкликав сам виробник – ПрАТ "Карлсберг Україна". Причина більш ніж поважна і полягає в тому, що в зазначеній партії було виявлено вторинне бродіння в пляшках. У результаті цього незапланованого хімічного процесу може збільшуватися масова частка спирту та діоксиду вуглецю. Це зокрема небезпечно тим, що призводить до деформації та механічного пошкодження пляшки, тобто вона просто може вибухнути, покалічивши при цьому людей.

Доля улюбленого напою поки що невідома

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Виробник наголошує, що споживачі, як придбали квас із зазначеної партії, можуть його повернути та отримати відповідну компенсацію через мережі магазинів за умови наявності чеку.

Як повідомляв Знай.ua, у Вінниці закривають фонтан Roshen

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що джазовий фонтан встановили у Запоріжжі.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що Володимир Буряк записав відео на каскаді фонтанів "Веселка", в якому запросив запоріжців відвідати Покровський ярмарок на честь Дня міст.