Мер Вінниці Сергій Моргунов увійшов в трійку найкращих градоначальників України.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на сайт “Слово і Діло”, який проаналізував обіцянки мерів українських обласних центрів. Виявилося, що жоден з мерів на сто відсотків не виконав дані під час виборів обіцянки.

Судячи з аналітики, мер Вінниці Сергій Моргунов виконав 83 із 165 обіцянок, іще 62 – в процесі роботи.

Видання нагадує, що Сергій Моргунов отримав перемогу у другому турі місцевих виборів. Це сталося 16 листопада, коли чинний міський голова Вінниці переміг свою опонентку, набравши 63,92% голосів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Судячи з даних, за абсолютною кількістю реалізованих проектів Сергій Моргунов поступається лиш мерам Дніпра і Хмельницького за цим показником.

Варто зазначити, що Сергій Моргунов залишив далеко позаду таких мерів міст-мільйонників, як київського Віталія Кличка, одеського Геннадія Труханова та харківського Геннадія Кернеса.

Віталій Кличко
Віталій Кличко