На Вінниччині рятувальники вчилися ліквідовувати наслідки після витоку небезпечних речовин.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Вінницькій області.

У четвер, 31 жовтня у місті Ладижин Вінницької області рятувальники державної служби і Ладижинської ТЕС проводили спільні навчання.

Рятувальникам задали ситуацію, що нібито на підприємстві відбулася розгерметизація балонів зі зрідженим хлором. В результаті цього виникло витікання аміаку. Така "отруйна хмара" становила неабияку загрозу для людей, тому рятувальники повинні були швидко ліквідувати наслідки аварії й убезпечити містян.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Рятувальники оперативно евакуювали всіх людей з небезпечного об'єкта. Щоб знешкодити хмару з небезпечною речовиною спецслужби осадили хмару хлору.

Як зазначають у ГУ ДСНС у Вінницькій області навчання пройшли успішно.

Нагадаємо, величезна хмара з чадним газом накрила Україну. Причинами такого явища вважають промислові викиди, а також горіння торфовищ і звичку українців восени масово спалювати листя.

Як повідомляв Знай.uа житель Буенос-Айреса довів, що для охорони власного житла не обов'язково потрібно мати камери відеоспостереження.

Також Знай.uа писав, що з українцями трапилося лихо в Туреччині.