В мережі розповіли про знущання над пацієнтами в психоневрологічному диспансері села Плиски.

Скандал навколо психоневрологічного диспансера, що на Вінниччині, набирає обертів. В мережі активно обговорюють нелюдське відношення персоналу до пацієнтів. Тут неодноразово порушували права людини, хворих роздягали догола і зганяли в кімнату з кахельною підлогою, де вони проводили ніч. Хворим не давали води, замикали двері та не давали виходити до вбиральні. Про це повідомляється в сюжеті на каналі UA1.

Розголосу історія набула тоді, коли до закладу нагрянула організація User, вони були вражені від побаченого. В ході перевірки громадські діячі виявили, що на ніч психоневрологічних хворих роздягають і зганяють в окреме крило спального корпусу.

Персонал все заперечує та запевняє, що хворі себе чудово почувають, над ними не знущаються. Пізніше з'ясували, що з банківських карт хворих знімали гроші.

При перевірці розкрилося, що в один з днів з рахунків 22 пацієнтів були зняті по п'ять тисяч гривень. Всього з рахунків хворих зняли 110 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, насильство в притулку "Світанок": психологи нагрянули в установу з перевіркою, українці не можу прийти до тями

Як повідомляв раніше Знай.ua, жертви знущань одеського притулку заговорили, вiд подробиць холоне кров: "Кулаки, шокер i презервативи"

Також Знай.ua писав про те, що викидали з 9 поверху і сміялися: у Кам'янському малолітні тирани влаштували катівню сонним малюкам, скандальні кадр