На Вінничині інспектори знайшли кілька "рукотворних" каналізацій.

Працівники Муніципальної варти Вінниці влаштували перевірки дворів багатоповерхівок. Було виявили кілька дворів, де було облаштовано скидання каналізаційних стоків просто у двори. Про це повідомили на своїй сторінці у Facebook. Знашли каналізації на вулицях Тімірязєва, Широцького та Короленка.

"Вінниця лідирує серед інших міст України як сучасне і комфортне місто. Проте не всі його жителі "додають" комфорту, як до прикладу громадяни, що по вул. Тімірязева у прямому сенсі заливали витоками з власної вигрібної ями подвір'я сусідів, на якому, до речі, розміщено пісочницю для діток", - йдеться у повідомленні варти.

Інспектори склали на порушників протоколи. Та вимагають негайно переробити каналізацію, щоб вона не розтікалась по всьому двору, оскільки це антисанітарія.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, малюк провалився "у прірву", поки мати займалася справами, врятувало лише диво: "Не собаку вигулюєте"

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Росії дитина провалився в люк на очах власної матері: моторошне відео облетіло всі соцмережі

Також Знай.ua писав про те, що українців зобов'язали платити за лічильники: що змінилося і скільки здеруть