На Вінниччині вже кілька днів розшукують безвісти зниклу неповнолітню дівчину.

Про це повідомляє інформаційний портал "Кримінал".

У Вінницькій області розшукується зникла без вісти неповнолітня Христина Голдзинска. Як розповіли в поліції Христина Голдзинска, 2005 року народження живе в селі Кожухів Літинського району.

Дівчина пішла з дому 24 жовтня 2019 року в напрямку школи, але навчальний заклад не прийшла. Вона досі не з'являлася вдома і не виходила на зв'язок, її мобільний телефон відключений.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Особливі прикмети зниклої: зріст 165 см, худорлявої статури, волосся світло-русяве, очі сірі. Дівчина була одягнена у темно-сині джинси, чорний пуховик, чорні кросівки з зеленими вставками. При собі мала чорний рюкзак з білими зірочками.

Якщо вам щось відомо про місцезнаходження дівчинки, прохання повідомити про це на лінію 102. Або ж повідомте про це по телефону (0432)59-40-99, (0432)59-41-55. Не будьте байдужими, на кону життя дівчинки.

Нагадаємо, валізу з тілом мертвого дворічного хлопчика викинула рідна людина дитини.

Як повідомляв портал Знай.uа , правоохоронці Харківщини розшукують зниклу безвісти мешканку Мерефи Наталю Кабачну.

Також Знай.uа писав про те, що в Києві студент знайшов ключі від машини і вирішив покататися на чужому автомобілі.