Смог, який завис над Україною та не збирається розвіюватися, отруює життя мешканців Вінничини. Про те, на яких вулицях найважче дихається, розповіли у Вінницькій регіональній державній лабораторії Держпродсподживслужби.

Після контрольних замірів з’ясувалося, що у 19 точках норми шкідливих речовин (аміаку, хлору, толуолу, бензолу, оксиду вуглецю) у повітрі порушено.

Як зазначається, норми перевищено на Хмельницькому шосе, вул. Максимовича, поблизу Міської клінічної лікарні №1, на вул. Келецькій та пр. Космонавтів, вул.600-річчя, вул. Д. Галицького, на просп. Юності, вул. Московській, вул. Д. Нечая, вул. Р. Скалецького, вул. К. Коріатовичів, вул. Соборній, вул. Театральній, вул. Пирогова, вул. Блока, вул. В. Стуса, вул. Гоголя, вул. Замостянській, просп. Коцюбинського, вул. Брацлавській, вул. Привокзальній, вул. М. Шимка, Немирівському шосе, вул.Чехова, вул. Ющенка, вул. Зодчих.

Нагадаємо, отруйний туман забрав тисячі життів, показовий приклад для України.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні виявили спалах дифтерії, проти якого майже немає ліків.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, у МОЗ опублікували результати аналізу повітря.