У Вінниці, працівники Муніципальної варти оштрафували, недобросовісного, двірника, який заміть того, щоби збирати опале листя, змітав його у Південний Буг. Про це повідомляє Ситуаційний центр Вінниці.

"… ми отримали відеофрагмент від небайдужого громадянина. На відео добре видно, як чоловік підмітає місток і умисно скидає опале листя у річку Південний Буг", - йдеться у повідомленні.

Працівники Муніципально варти оперативно знайшли порушника, ним виявився двірник спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з веслування. Правоохоронці не залишили інцидент без уваги, з чоловіком провели роз'яснювальну бесіду та попередили, що наступного разу на нього чекатиме гірше покарання.

Двірник змітав опале листя у річку Південний Буг

Сьогодні, близько одинадцятої години ранку, до одного із мобільних додатків ми отримали відеогфрагмент від небайдужого громадянина. На відео добре видно, як чоловік підмітає місток і умисно скидає опале листя у річку Південний Буг. Повідомляємо, що інформацію було оперативно передано Муніципальній варті, яка знайшла правопорушника. Ним виявився двірник Вінницької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з веслування. Працівники Муніципальної варти провели роз'яснювальну бесіду з чоловіком та склали на нього протокол за ст.152 КУпАП.

Geplaatst door Ситуаційний центр м. Вінниця op Maandag 21 oktober 2019

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, над Києвом і Харковом зафіксовано рекордний рівень чадного газу: що загрожує українцям

Як повідомляв раніше Знай.ua, викиньте сірники: франківчан обклали шаленими штрафами, і ось чому

Також Знай.ua писав про те, що український геній готує революційне ноу-хау: це врятує від вирубки ліси по всьому світу