У Вінниці двоє студентів пограбували чоловіка. Проте спочатку його вивезли в ліс, побили та погрожуючи пістолетом забрали мобілку та гроші. Потерпілий повідомив про інцидент в поліцію. У ході слідчо-оперативних дій, правоохоронці з'ясували, що нападниками були двоє вінницьких студентів, віком 17 та 18 років.

У відділі комунікацій Вінницької поліції розповідають:

"8 жовтня в поліцію звернувся 27-річний житель Вінниці, що близько першої години ночі між ним і невідомими молодими людьми виникла сварка, в результаті чого незнайомці силою посадили його в автомобіль, вивезли за місто в лісопосадку, де побили і заволоділи його грошима в сумі 2,1 тис. гривень і мобільним телефоном".

За злочин хлопцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 6 років, згідно статтею карного кодексу України. Студентам оголосили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

За даними Знай.ua, Руслана Писанка розкрила подробиці дикого нападу на київському вокзалі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як передавав Знай.ua, на день міста в Запоріжжі автозлодії встановили нечуваний "рекорд".

Крім того, Знай.ua писав про те, що франківчан тероризують знахабнілі квартирні злодії.