Близько 10 тон у чотирьох бусах поїхало на Донеччину до наших захисників. Розвантажувати будуть у 27 оборонних точках. Серед вантажу - 35 відер оселедців від ПЦУ, різноманітні продукти харчування, запчастини до автомобілів, будівельні матеріали, засоби особистої гігієни, медичні засоби, а також по окремим замовленнями — речове майно.

Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи та режиму секретності ВМР Олег Парфілов, розповів:

"Допомагали збирати гуманітарний вантаж діти з дитячих садочків і шкіл, також долучилися студенти, підприємства допомогли власною продукцією, окремо приватні підприємці закупили будматеріали. Зважаючи на наближення холодів, військовим везуть утеплювачі, плівку, теплі речі, наприклад, студенти вінницьких вишів закупили 400 пар зимових шкарпеток".

гуманітарний вантаж для захисників, фото - ilikenews

Благословити у дорогу вантаж та волонтерів у дорогу, прибув митрополит Симеон, який молився, аби Всевишній благословив миром нашу Україну:

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ми не нападали, і чужого нам не потрібно, ми захищаємо своє, те, що належить нам як народу, що живе на Богом даній українській землі, яку наші хлопці захищають на передовій, а ми, чим можемо, допомагаємо їм у тилу".

Як повідомляв Знай.ua, під час військових дій бійці змушені діяти всупереч інстинкту самозбереження, тому найчастіше страждає саме зір.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав про те, що до Дня захисника України у Львівській міській раді підрахували і оприлюднили сумну статистику загиблих захисників зі Львівщини, які полягли, відстоюючи справедливість на Сході України.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що а львівському вокзалі військовим виділили окремі "апартаменти".