Унікальне хобі вигадав для себе вінничанин з Калинівки, Валерій Полозков. Він винайшов технологію, за допомогою якої народжуються надзвичайні картини з побитих електричних лампочок.

Вийшовши на пенсію колишній військовий шукав собі хобі. Каже, що картини, це недавнє захоплення.

"Перша моя картина була випадковою. Я купив заготовку для картини, яку мав вишивати бісером, але зрозумів, що це буде важко. І зір вже не той, і маленькі бісеринки не дуже "слухаються", тому вирішив що треба зробити картину з іншого матеріалу. Задумався, а що ж таке тоненьке та тендітне як пелюстки квітів? І згадав про електричні лампочки" , - розповідає Валерій Полозков.

Майстер створив уже понад п'ятдесят картин, але всі подарував рідним та друзям. Удома є лише кілька, одна з найулюбленіших — кошик із маками.

Над кожною картиною чоловік працює по кілька тижнів. Робота кропітка та не завжди безпечна.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Кожну друзку майстер прикріплює спеціальним клеєм, який виготовляє з двох основ, а коли композиція підсохне, покриває квіти лаком для нігтів.

Як повідомляв Знай.ua, що доволі часто люди випадково можуть знайти тих, хто дуже схожий зовнішністю на них й виглядає майже, як двійник.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у Львові пройдуть "Дні української кухні"

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що всесвітньо відома астронавтка із США приїхала в рідне село батька на Львівщині