Бабине літо крокує Вінницею, сьогодні у середу 16 жовтня, погода буде теплою, а ранковий густий туман, який залив вулиці міста "молоком", додасть загадковості сьогоднішньому дню. Проте, учасникам руху на дорогах, треба бути максимально обережними, адже видимість до 500 метрів несе за собою певні загрози.

Отже температура повітря потішить вінничан, зранку +8 градусів удень зросте до +18 тепла. Хмарність яка спостерігається зранку зникне, вже у обід, і з 12 години буде світити яскраве сонце.

Так продовжиться до вечору, лише ближче до заходу сонця небо вкриватимуть де-не-де хмари, які не принесуть дискомфорту.

Атмосферний тиск повітря сьогодні доволі низький 738 мм рт ст, що має насторожити людей з підвищенною метеочутливістю. Не забувайте, що гарний настрій ми створюємо собі самі, а він допомагає долати нудьгу, депресію та навіть деякі захворювання.

Вітер рухатиме повітряні маси зі швидкістю 3-4 метри за секунду з півдня впродовж всього дня.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вологість повітря, станом на 10 годину ранку становить 94%. проте до обіду волога разом з туманом осяде і в цілому буде помірною 50-60%.

Сонце потішило сходом Вінницю о 7:27, зайде о 18:15.

Гарного вам дня!

Як повідомляв Знай.ua, синоптики прогнозують воістину не жовтневе потепління

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що бабине літо у Києві встановило рекорд: такої погоди не було більше 100 років

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що православна церква у цей день згадує апостола від сімдесяти Діонісія Ареопагіта, єпископа Афінського.