У вінницькому зоопарку посварилися двоє білих орланів. Працівники Подільського зоопарку оприлюднили відео, у якому видно, як пірнаті кричать і сваряться. У дописі пишуть:

"Виявляється, конфлікти бувають не лише між людьми, але й у братів наших менших - тварин та птахів. Не виключення і орлани білохвости. От і сьогодні з самого ранку ніяк не можуть помиритися. То на одній й тій самій жердочці сидіти хочуть, то на один й той самий шматок рибини претендують. От і сваряться."

Орлани надзвичайно галасливі, і прагнуть перекричати один одного. Через їхні крики всі тварини у сусідніх вольєрах неспокійні. Дуже хочеться долучитися до розбірок?

"Сиф бігає по вольєру, а страус довбає дзьобом по паркану. Лише даурські журавлі неспішно вичищають довгими дзьобами своє пір'ячко, а потім поважно крокують вольєром до миски з водою", - пишуть працівники зоопарку.

Розборки орланів-білохвостів у Подільському зоопарку

Виявляється, конфлікти бувають не лише між людьми, але й у братів наших менших - тварин та птахів. Не виключення і орлани білохвости. От і сьогодні з самого ранку ніяк не можуть помиритися. То на одній й тій самій жердочці сидіти хочуть, то на один й той самий шматок рибини претендують. От і сваряться. Та ще й так, щоб один одного перекричати. Доки орлани розборки чинять, неспокійні і мешканці сусідніх вольєрів. Сиф бігає по вольєру, а страус довбає дзьобом по паркану. Лише даурські журавлі неспішно вичищають довгими дзьобами своє пір'ячко, а потім поважно крокують вольєром до миски з водою.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
Geplaatst door Подільський зоопарк op Maandag 14 oktober 2019

Як повідомляв Знай.ua, отруйна тварюка атакувала одесита в несподіваному місці.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у Дніпрі чотирилапих "закатали" у бетон, кадри другого народження

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що протилежності притягуються: дика кішка подружилася з песиком.