Вандал познущався над пам'яттю померлих на Вінниччині, у селі Крикливець Крижопільського району. Напередодні у неділю 13 жовтня мешканець села повідомив у поліцію про пошкоджені могили на кладовищі.

Заяву 60-тирічний селянин написав до поліції. Правоохоронці знайшли вандала та відкрили кримінальне провадження щодо вчиненого акту вандалізму.

У Вінницькому відділі комунікацій ГУНП повідомляють, що до поліції зателефонував 60-річний мешканець села Крикливець. Поліція з'ясувала, що пошкодженими виявилися майже десять пам’ятників та хрестів.

Зазвичай вандали шукають на цвинтарях металобрухт, проте у цьому випадку надгробки були просто понищені.

Вінницькі копи визначили, що зруйнував надгробки 23-річний мешканець села, який раніше притягувався до відповідальності за вчинення крадіжки. У скоєному чоловік зізнався, але пояснити свої дії не зміг. Єдине, що сказав у своє виправдання, ніби з ним сталося якесь " запаморочення".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 297 КК України (наруга над могилою), що передбачає до 3 років позбавлення волі.

За інформацією Знай.ua, у Запоріжжі відремонтували дорогу надгробками,- нічого святого.

Як передавав Знай.ua, киянка зробила "це" просто у вагоні метро

Крім того, Знай.ua писав про те, що у Києві відмили пам'ятник загиблим воїнам АТО.