Сьогодні, 14 жовтня, військовий оркестр США зіграє для вінничан "Музику свободи", саме так називається нова програма оркестру ВПС США, яку привезли до Вінниці військові музиканти.

Вінницький обласний академічний театр імені к.Садовського сьогодні ввечері зазвучить новими звуками. Привітають вінничан зі святом Дня захисника України, встановленого Указом Президента 14 жовтня 2014 року, військові музиканти США. Концерт відбудеться за підтримки Вінницької обласної адміністрації о 19:00.

Оркестр ВПС США є національним президентським оркестром. У одному з інтерв'ю, музиканти наголосили, що горді вітати українських військових з Днем Захисника:

"Ми горді бути тут, особливо в день, коли ви святкуєте день захисника України, і ми разом з вами. Ідея нової програми " Музика свободи" показати не тільки візульно, а й передати через музику те, наскільки ми горді бути партнерами з людьми України."

Варто зазначити, що американські військові підготували для вінничан Гімн України та низку патріотичної музики. Нагадаємо, що 14 жовтня відмічають також День українського козацтва та День створення Української повстанської армії.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, вчора на вулиці Вінниці вивели бронетехніку.

Як передавав Знай.ua, передовий бомбардувальник почали збирати по частинах.

Крім того, Знай.ua писав про те, що крик душi героїв АТО прогримiв на всю Вiнниччину.