У Вінниці впродовж дня погода буде хмарною, проте надвечір'я обіцяють ясним та теплим. Опадів метеорологи не прогнозують, а темпаратура, яка наразі становить +9°C, вдень збільшиться до +14 °C. Атмосферний тиск знижений, тож, тим вінничанам, хто відчуває погодні коливання, можуть відчувати погіршення самопочуття. Запасайтесь гарним настроєм та будьте уважніші до свого здоров'я.

Повертаючись до метеорологічного прогнозу на сьогодні, треба зазначити високу вологість повітря, яка знизиться до вечора. Західний вітер зі швидкістю 2-3 м/с вдень не надовго змінить напрямок і силу. З обіду до 16-ї години дня спостерігатиметься посилення північно-західного вітру до 5 м/с.

Ймовірність опадів у Вінниці мінімальна, тобто їх взагалі не прогнозують, тому на цей день можна сміливо заховати парасольки.

Сонце розбудило вінничан о 7:19, а зайде за обрій о 18:26. День став коротшим, проте не варто через це сумувати, адже приємні думки можуть прикрасити будь-який дегь.

За даними Знай.ua, селянин з Франківщини об'їздив 130 країн, - шах і мат, "Орел і Решка".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як передавав Знай.ua, на вихідних українців потішить сонце

Крім того, Знай.ua писав про те, що фанати просять у українських зірок: секс за гроші, народити дитину і змінити прізвище.