У Вінниці вчора 8 жовтня, біля будинку по вулиці Чехова двоє здоровил напали на хлопчика, який знаходився у дворі будинку і відібрали в нього телефон. Про це повідомляють у прсслужбі поліції Вінниці.

Про інцидент, який стався з 15-тирічним юнаком заявила мати постраждалого. Підліток описав грабіжників поліції, та завдяки оперативним діям правоохоронців, нападників було знайдено та затримано.

Правоохоронці встановили особи грабіжників, ними виявились вінничани 27 та 18 років. По факту даної справи правоохоронцями було відкрите провадження за кримінальним кодексом України.

Слідчі наразі проводять розслідування та перевіряють причетність знахабнілих злодіїв до аналогічних злочинів. За статтею карного кодексу, чоловікам передбачено позбавлення волі на термін до 6 років.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у Запоріжжі злодій вирішив не розмінюватися на дрібниці і викрав цілу фуру

Нагадаємо, Знай.ua розповідав як у Львові злодій-лузер взяв з собою "на справу" сходи

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що нардеп від партії Порошенка поскаржився в ДБР на Зеленського.