У Козятині на Вінниччині юнак викрав скутер Honda у пенсіонера, який залишив свого двоколісного друга у відкритому сараї свого подвір'я. Пресслужба Вінницької поліції повідомляє, що чоловік похилого віку повідомив про пропажу до відділу поліції Козятина. У повідомленні поліції йдеться:

"Місцевий житель звернувся у осередок поліції із заявою про викрадення скутера "Хонда", який залишив у сараї на подвір'ї".

Слідчі, оперативники карного розшуку, які виїхали на місце події, у ході оперативних дій та відпрацювання міста, помітили викорадений скутер на одній з вулиць міста. За кермом викраденого мототранспорту знаходився молодий чоловік 14 років.

Скутер повернувся до свого власника, а хлопця затримали. Як виявилось, юнак вже неоднаразово потрапляв в поле зору поліції за викрадення транспортних засобів. За данною справою оперативниками було відкрито кримінальне провадження. Юнакові загроржує позбавлення волі на термін до восьми років.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, ганебний злочин підняв на вуха Одещину.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у Бердянську Запорізької області двоє невідомих намагались викрасти студента.

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що новий парламент стрімко взявся за вдосконалення податкового законодавства.