У вінничанина, який приїхав на відпочинок до Одеси, двоє молодиків відібрали ключі від автівки і викрали її. За інформацією Суворовського відділу поліції одесської області, у ході конфлікту, який виник між вінничанином та двама місцевими мешканцями, зловмисники відібрали у чоловіка ключі від RENAULT Trafic та поїхали на автівці туриста.

У поліції зазначають, що чоловік зупинився,щоб перепочити на одній із вулиць Суворовського району, а коли вийшов з автомобіля, посварився з двома випадковими перехожими.

Після звернення до поліції, правоохоронці з'ясували особи підозрюваних. Зловмисниками виявилися 22 та 39 родичі, які проживають у Біляївському районі. Молодики зізнались у скоєному злочини та повідомили, що викрадений ними автомобіль знаходиться на одній з автостоянок міста.

Правоохороними органами було відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 289, у якій йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом, Кримінального кодексу України. Слідство встановлює деталі та подробиці інциденту.

За даними Знай.ua, Франківськ перетворився на Дикий Захід, копи хапаються за голови.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як передавав Знай.ua, у Дніпрі замінували РАГС.

Крім того, Знай.ua писав про те, що десятки копів "тиснуть на газ" в Одесі, дикий форсаж паралізував місто.