Сьогодні 8 жовтня зранку у Вінниці температура знизилася нижче нуля. Хоча на термометрі показувало лише -1 °C, за відчуттями здавалося ніби температура була ще нижчою, -3 °C. Наразі сонце вже встигло трохи прогріти повітря, піднявши стовбчик термометра до +1 °C. Сонце над вінничанами світитиме не довго. З'явившись на небосхилі о 7:14 за київським часом, усміхнеться мешканцям Вінниці лише на пару годин на день, а з 12:00 хмари поступово затулять його і до вечора не відступлять з неба.

Удень, синоптики обіцяють температуру до +8-+9 °C. До речі, якщо вірити прогнозам метеорологів, від завтра температура повітря знову повернеться у плюсову зону, тому засмучуватись наперед не варто.

Повертаючись до прогнозу на сьогодні, то вологість повітря наразі становить 80%, але ближче до вечора зменшиться до 50-40%. Західний вітер зі швидкістю 2-4 м/с ввечері змінить напрямок. Від 15:00 години спостерігатиметься південно-західний вітер, який рухатиме повітряні маси зі швидкістю 3,5 м/с. Сонце сяде за обрій о 18:32. Гарного вам дня!

Як повідомляв Знай.ua, погода на 8 жовтня познущається над Україною.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що на українців чекає морозне сонце.

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що синоптик радить утеплятися і тримати парасольки напоготові.