Делікатесні гриби, які коштують тисячі гривень, виявляється, ростуть в українських лісах. Нещодавно жінка з Ладижина знайшла трюфелі у лісі та опублікувала фото у соцмережі Фейсбук.

"Гриби знайшли під час прогулянки в лісі під листям у землі", – написала жінка.

Більше жодних коментарів чи вражень жінка не написала і невідомо, як же смакують делікатесні гриби. Відомо, що трюфелі це найсильніший афродизіак, за нього багатії всього світу викладають чималі суми грошей.

Трюфелі ростуть і дозрівають під землею, мають білий, коричневий та чорний колір, а загалом у світі існує 9 видів трюфелів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чорні трюфелі найлегше культивувати. На Вінниччині трюфелі вирощують фермери один з таких з Тиврівського району Олександр Джига. Він вирощує гриб на ділянці 1,5 га. Знавці діляться враженнями, що виростити гриб надто клопітка робота. Також трюфелі ростуть на Закарпатті, знайти їх не просто. Грибники шукають гриб за особливими мухами, які відкладають у гриб лічинки, а також вчать спеціальних собак, які знаходять гриб за запахом.

Найдорожчий трюфель - італійський білий, його ціна становить від 2 000 до 6 000 євро за кілограм.

За даними Знай.ua, велетенські гриби виросли на вершинах Карпатських гір.

Як передавав Знай.ua, франківці масово отруїлися невідомими грибами

Крім того, Знай.ua писав про те, що чоловік в Запоріжжі отруївся замороженими продуктами.