У Вінниці нагороду отримав 10-річний Ярослав Макуха за те, що на ставку врятував життя товаришу, повідомляє портал “ВінницяОК”.

Як повідомляється, в середині червня товариш Ярослава впав у водойму та став захлинатись. Сам хлопчик витягти товариша не зміг, тож побіг до найближчих хат по допомогу та привів 19-річну місцеву мешканку, яка допомогла дітям.

Начальник Головного управління ДСНС у Вінницькій області Руслан Шевчук нагородив Ярослава Макуху подарунками, про які він давно мріяв — футбольним м’ячем та формою.

Нагадуємо, що у п’ятницю вінницькі рятувальники дістали чоловіка, якого засипало землею внаслідок порушення техніки безпеки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Закарпатті затримали лідера злочинної групи: "Задіяні 600 спецназівців", проводяться обшуки

Також Знай.ua писав про те, що у Львові судять підозрюваного у вбивстві курсанта, ні краплі жалю: Україна затамувала подих.