У Вінниці 5 жовтня буде хмарна погода, яка протримається цілий день. Сонце не зможе пробити шар хмар, які нависли та тяжітимуть над вінничанами. Синоптики обіцяють, що сьогодні буде без опадів.

Температура повітря впродовж дня буде стабільною 10-11 градусів тепла, тому радше одягтися тепліше. Зранку північно-західний вітер змінить свій напрямок і весь день дмухатиме з півночі зі швидкістю 2-5 м/с.

Через понижений атмосферний тиск, 737 мм рт ст, у метеочутливих людей може спостерігатися погіршення самопочуття. Головний біль, прояви артриту та збої у серцево-судинній системі. тому попіклуйтесь про своє здоров'я запасіться гарним настроєм та дрібничками, які рятують від хандри.

Сонце пробудило вінничан о 7:10, заховається о 18:38. Проте через затяженість неба хмарами, день здаватиметься ще коротшим.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Наталка Діденко повідомила, якою буде погода в п'ятницю.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що найближчі дні в Україну з Центральної Європи прийде холодне і вологе повітря,

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що стихія застане українців зненацька, свіжий прогноз синоптика.