У Барі на Вінниччині вандали розтрощили урни для сміття у центрі міста. Як повідомляє Комунальне підприємство "Бар-благоустрій", вночі 30 вересня невідомі злодії скоїли акт вандалізму. 13 урн для сміття які висіли на опорах ліній освітлення по вулиці Героїв Майдану, на відрізку від ЗОШ №2 до Барської міської ради, опинилися розтрощеними, перевернутими, та зірваними з кріплень.

Комунальники звернулися до мешканців Бару:

"Велике прохання до небайдужих мешканців міста, які володіють інформацією стосовно даного факту, повідомити КП "Бар-благоустрій" за адресою: м. Бар, вул. Героїв Майдану,18 або за телефоном 2-20-79."

Станом на данний час, обірвані та понищені урни відновлені частково, а правоохоронцями встановлюється особи правопорушників.

Користувачка фейсбуку Любася Вознюк, у свою чергу теж обурилася: "А куди дивиться нічна варта? Мало в нас є наркошів чи алконафтів,яким немає до чого вчипитися,то вони вже вирішили до урн!"

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Муніципальна варта" також розшукує осіб, які займаються вандалізмом на вулицях міста.

Як повідомляв Знай.ua, у Києві накрили дивну злодійку з лопатою.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що на Одещині банда неадекватів з сокирами розправилася з копами.

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що одеські вандали познущалися над святою пам'яттю українців.