У Вінниці 4 жовтня буде хмарна погода, яка протримається цілий день. Сонце не зможе пробити шар хмар, які нависли та тяжітимуть над вінничанами. Дощ із грозою, який пройшов уночі припинився, проте вологість у повітрі досить висока 90%.

Температура повітря впродовж дня буде стабільною +8 - +11, тому радше одягтися тепліше. Зранку північно-західний вітер змінить свій напрямок і весь день дмухатиме з півночі зі швидкістю 5-6 м/с.

Через понижений атмосферний тиск, 732 мм рт ст, у метеочутливих людей може спостерігатися погіршення самопочуття. Головний біль, прояви артриту та збої у серцево-судинній системі. тому попіклуйтесь про своє здоров'я запасіться гарним настроєм та дрібничками, які рятують від хандри.

Сонце пробудило вінничан о 7:08, заховається о 18:40. Проте через затяженість неба хмарами, день здаватиметься ще коротшим.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Наталка Діденко повідомила, якою буде погода в п'ятницю.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що найближчі дні в Україну з Центральної Європи прийде холодне і вологе повітря,

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що стихія застане українців зненацька, свіжий прогноз синоптика.