У селі Бережани Калинівського району на річці Постолова, відбудеться "Рибка fest", свято юшки. Голова сільради, Галина Фурман, розповіла:

"У ставках навколо нашого села вирощують дуже смачну рибу, яку знають за межами області. Ідея організувати такий фестиваль виникла ще кілька років тому. Вважаю, що зараз вдалий час, оскільки осінь – це жнива не тільки в аграрному секторі, а й у рибному".

Рибу можна буде зловити 4 жовтня у другій половині дня. На фесті працюватимуть фотозони, а досвічені рибалки проведуть цікаві майстер-класи. За словами Галини Василівні, дітям встановлять басейн, у якому плаватимуть маленькі карасики. Маленькі рибалки теж долучаться до змагань, хто швидше зловить рибку.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як уже писав Знай.ua, львів'ян запрошують на фестиваль сиру та вина: навіть Діоніс не встоїть.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що четвертий поспіль фестиваль усмішок "Smile fest" відбудеться у Вінниці.

Портал Знай.ua повідомляв, що 4-6 жовтня сотні раритетних машин з’їдуться на найбільший технічний фестиваль України Old Car Land.