З 1 жовтня почала діяти "муніципальна карта" вінничанина для оплати за проїзд у міському транспорті. Відтепер у громадському транспорті Вінниці розраховуватися можна за допомогою муніципальної карти вінничанина.

Придбати та оформити такий зручний е-квиток можна скориставшись послугою центру обслуговування за адресою вулиця Соборна, 36, або ж на сайті https://et.vn.ua.

Пільгові категорії вінничан отримають картку безкоштовно, для решти вартість її складатиме 60 гривень.

Картку можна попвнювати через електронні гаманці. "Безліміт" на проїзд у будь-якому транспорті на місяць коштує 500 гривень,а вартість 130 поїздок коштуватиме 340 гривень.

За інформацією Знай.ua, з жовтня у Вінниці в громадському транспорті міста введуть нову систему оплати за проїзд.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На сайті Знай.ua писали, що з 1 листопад у столиці скасують жетони в підземці та паперові квитки в наземному транспорті.

Крім того, Знай.ua писав про те, що кияни обурені роботою е-квитка: не зчитує QR-код, кондуктори не допомагають, а хамлять.