Нещодавно вінницькі прикордонники затримали небезпечного громадянина Ізраїлю, якого розшукував Інтерпол.

Підозрюваного у злочині виявили та затрималив аеропорту "Вінниця" 29 вересня. Прикордонники Могилів-Подільського загону з'ясували, що чоловік причетний до навмисного нанесення тілесних ушкоджень. Підозрюваний намагався з України вилетіти до Тель-Авіва.

Прикордонники повідомляють:

"Охоронці кордону проінформували про випадок представників Укрбюро Інтерполу, і наразі міжнародного злочинця передали співробітникам Національної поліції".

Через те, що з 24 по 26 вересня до аеропорту "Вінниця" прибули понад 1300 паломників з Тель-Авіву, прикордонники Могилів-Подільського загону працюють на пункті пропуску "Вінниця-авіа".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За інформацією Знай.ua, Зеленський хоче "побудувати з Умані маленький Єрусалим".

На сайті Знай.ua писали, що паломники-хасиди прилетять на святкування Рош Гашана, очікується 12 чартерних рейсів з Тель-Авіва.

Крім того, Знай.ua писав про те, у Києві затримали та відпустили нападника на екс-нардепа Найєма, його розшукує Інтерпол.