Ветеран війни на Донбасі, Володимир Сироватка, вирішив усиновити дітей своїх побратимів. Своїх дітей у Володимира та дружини немає. Та коли, під час війни, загинули три його бойові товариша, Володимир вирішив, що після мобілізації займеться усиновленням.

Після довготривалих пошуків, та поневірянь, родина Сироватків знайшли на Одещині трьох братиків, яких забрали у батьків, за жорстоке поводження. Володимир згадує: " мимоволі промайнула думка про трьох загиблих побратимів".

Троє братиків мали норовистий характер, та брак виховання. Але, за словами названих батьків Володимира та його дружини Надії, найважчий період вже позаду. У Сироватків чудовий метод виховання - серед книг, за допомогою танців та ігор, а найголовніше віри і неосяжної любові.

Як повідомляв Знай.ua під Києвом з центру реабілітації втік хлопчик.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На сайті Знай.ua писали, що у Запоріжжі збунтувалися військові.

Крім того, Знай.ua писав про те, що під Одесою медики відправили молоду маму на той світ.