Вінницю сколихнула жахлива знахідка: в одному з помешкань у багатоповерхівці виявили труп чоловіка, який зник безвісти понад рік тому. Про це повідомляють у місцевій поліції.

Як зазначається, 79-річного пенсіонера востаннє бачили ще 2018 року, однак потім він зник – сусіди вирішили, що дідуся забрали до будинку для літніх людей. Однак згодом вони відчули неприємний запах, що йшов з квартири, пожалілися до ЖЕКу, однак там відповіли, що не мають права ламати двері.

Врешті-решт помешкання таки відкрили правоохоронці. На дивані виявили муміфікований труп чоловіка.

Сусіди зазначають, що дідусь жив тихо, родичів не мав, розлучився з дружиною 40 років тому. За їхніми словами, ще недавно до помешкання хтось залазив через балкон, однак поліція ці твердження спростовує.

Нагадаємо, в Одесі засудили вбивць-некрофілів, ґвалтували труп п'ять днів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.uа спалах смертоносної чуми створила в Україні ще один Чорнобиль.

Також Знай.uа писав про те, що Запоріжжя колотить від моторошного подвійного вбивства.