На Вінничині центральна районна лікарня в Козятині зафіксувала дев'ять випадків "гострого гастроентероколіту". Отруєння сталося в Самгородоцькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернат.

Інцидент стався з 24-25 вересня, було госпіталізовано дев'ять дітей віком від 8-9 років, оскільки надзвичайна ситуація сталася з вихованцями школи-інтернат, то там уже почали проводити перевірки, ретельно все обстежують та беруть метеріали для лабораторних досліджень.

Вихованці школи є з неповних, неблагополучних, малозабезпечених сімей, дітей-сиріт, напівсиріт, позбавлених батьківського піклування, тож при отриманні повідомлення про випадки захворювання дітей, фахівцями Головного Управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області розпочато санітарно-епідеміологічне розслідування. Зазначають в Управлінні.

Ситуацію взяли під суворий контроль, а результати аналізів приміщення оголосять пізніше.

Нагадаємо, пальці трималися на чесному слові: маленький одесит "підірвався" на петарді, моторошне відео

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, два дні у колодязі: під Дніпром кішка потрапила в смертельну пастку, - кадри другого народження

Також Знай.ua писав про те, що пільги багатодітній родині: на що можуть розраховувати батьки