Вчора, 25 вересня на Вінниччині зателефонували до Служби порятунку "101" у райцентрі Могилів-Подільський, медики швидкої. Вони не могли доправити до лікарні 71-річну жінку, що проживає на восьмому поверсі, через 140 кілограмів надмірної ваги, тому до рятувальників лікарі звернулися з проханням допомогти загрузити її в спец-автомобіль.

"25 вересня о 12:07 надійшло повідомлення про те, що на вул.Грецькій в м. Могилів-Подільський з восьмого поверху дев’ятиповерхового житлового будинку потрібно доправити до карети екстреної медичної допомоги 71-річну жінку, яка не може самостійно спуститися через надмірну вагу (140 кг)", – повідомляє ГУ ДСНС України у Вінницькій області. .

Щоб допомогти медикам врятувати жінку, яка потребувала госпіталізації, оперативно прибули рятувальники ДПРЧ-12, вони знесли хвору жінку до автомобіля екстреної медичної допомоги.

Нагадаємо, дієтологи підказали ефективний продукт для схуднення: є в кожному домі

Як повідомляв раніше Знай.ua, схуднути виявилося легше, ніж ми думали, тепер зима не страшна: найкращі напої для ідеальної фігури

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що "Мамочко, дуже боляче": маленький одесит ледь не загинув у трамваї