Нещодавно вінницька поліція затримала злодія, який поцупив у пасажира потяга валізу з особистими речами. У поліції повідомляють, що потерпілий заявив, що у Вінниці на залізничному вокзалі його пограбували. Невідомий чоловік вкрав сумку з особистими речами.

Правоохоронці встановили особу злочинця та затримали його. Грабіжник зізнався у злочині та показав правоохоронцям куди дів валізу потерпілого.

Як виявилося, 40-річний мешканець Закарпаття, який вчинив злочин, вже притягувався до кримінальної відповідальності. Мірою запобіжного заходу було обрано тримання під вартою. Кримінальне провадження за статтею "грабіж" загрожує чоловікові до 4 років ув'язнення.

Як уже писав Знай.ua, у Польщі напали на українського студента, гамселили до втрати свідомості.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у столиці в Солом'янському районі на вулиці Освіти, з автомобіля викрали 900 тисяч гривень.

Портал Знай.ua повідомляв про те, що львівську пенсіонерку атакували біля обмінника.