На подяку і у пам'ять людям, які подарували свої органи для хворих, біля Вінницької міської лікарні з'явилася яблунева "Алея життя".

Яблуні садили волонтери і люди з трансплантованими органами. Під час проведення акції, люди ділилися своїми історіями і розповідями прро тих, кому вони завдячують життям. Серце вінницької студентки раніше стукало у хлопця з Білорусі. Чоловік дякував своїй мам не лише за життя, а й за нирку, яку вона йому передала.

Український парламент прийняв зміни до закону "Про трансплантацію". Функцію замовника медпослуг з трансплантації виконуватиме Національна служба здоров'я України (НСЗУ) з 1 січня 2020 року. Кріім того розширено коло осіб для родинного донорства. Сімейним лікарям надано право вносити в базу Єдиної державної інформаційної системи трансплантації інформацію про посмертне донорство.

За інформацією Знай.ua, голова Івано-Франківська на власному прикладі демонструє, що потрібно займатись доброчинністю.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На сайті Знай.ua писали, що на Дніпропетровщині на одному з хлібозаводів 19-річній працівниці відрізало руку.

Крім того, Знай.ua писав про те, що у Києві покажуть людські тіла зсередини.