Владислав Скальський розповів про те, що у його команду можна буде потрапити тільки через конкурс. Новопризначений посадовець пообіцяв серйозно аналізувати кожну кандидатуру. Журналіст Роман Ковальський на своїй фейсбук-сторінці опублікував інтерв’ю з новопризначеним головою.

Всіх цікавило запитання чи залишить він колишніх колег з ОДА, Скальський сказав, що кожну кандидатуру аналізуватиме, і це стосується не тільки колег з апарату міської ради.

"Є колишні партнери по бізнесу, які хотіли б долучитися до змін, такі, хто виходив на мене на особистому рівні. Звичайно, я їх перевірятиму", – прокоментував Скальський.

- В мої заступники і команду буде великий конкурс! - перший коментар нового губернатора Вінниччини Скальського про вступ на посаду... Відео 33kanal.com

Geplaatst door Roman Kowalski op Donderdag 19 september 2019

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, нарешті стало відомо, кого саме Зеленський призначив головою Вінницької ОДА.

Також Знай.ua розповідав, що у Зеленського вирішили, що Владислав Скальський буде найкращим кандидатом на посаду голови ОДА.

Нагадаємо, Знай.ua писав про те, як під Франківськом накрили торговця візами, штампував паспорта пачками.