Нещодавно на вулиці Соборній, поблизу ТРЦ SkyPark "працювала" неприховано "мадонна" — молода жінка, яка випрошувала милостиню з дитиною на руках. Як відомо, такий тип жебраків збирає найбільші суми грошей. Про це повідомляє сайт VinMedia.

Вінничани звернули увагу на те, що жебрачка тримала немовля відкритим під прямим сонячним промінням, а сама дитина взагалі не рухалась – руки її безпорадно звисали, очі були заплющені.

За словами небайдужих вінничан, тільки після третього виклику і 35 хвилин очікування до одного з тих, хто викликав поліцію зателефонував патрульний. Він ліниво поцікавився, чи ще потрібно їхати, повідомив, що вони вже неодноразово робили попередження жебрачці. Та на запитання, чи не цікавились вони, що за дитина на руках, який стан немовля, поліціянт відповів, що то не «входить у їхні повноваження».

Загалом, через 45 хвилин екіпаж на «Пріусі» нарешті дістався віддаленої точки міста. Патрульні ще раз повторили, що не мають повноважень дізнаватись, чия дитина, який її стан. Очевидно, працівники поліції або забули, або не знали, або не хотіли пригадати норми статей 150, 150-1 та 304 КК України."

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомлв, що на російських мітингах вдають"українців" алкаші і бомжі.

Як повідомляв Знай.ua, у Дніпрі в громадському транспорті пасажирка "чистить" кишені людей.

Знай.ua розповів, як банда циган під Києвом налетіла на пенсіонерку.