Ввечері 15 вересня у селі Мазурівка Тульчинського району, що на Вінниччини, сталося лобове зіткнення двох автівок, внаслідок чого загинуло троє людей, ще двоє з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані до місцевої лікарні. В поліції відкрили кримінальне провадження.

У відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області повідомили, автомобіль «ВАЗ 21063» виїхав на зустрічну смугу, що призвело до зіткнення з Daewoo.

В результаті ДТП на місце події загинув водій Daewoo, а також 33-річна пасажирка «ВАЗу» та її 14-річний син. У реанімації знаходяться доставлені з траси водій «ВАЗу» та пасажирка Daewoo. Фото "Дорожній контроль Вінниця".

Як повідомляв Знай.ua на Франківщині легковик влетів у фуру.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у Києві "втомлений" міст обрушився просто на авто.

Також Знай.ua писав, що водій на рівненщині, проходячи алкотестер, надув аж 5.00 проміле - це максимальне значення драгера.