Хмари, що з'являться на небі у Вінниці вранці, протримаються майже увесь день, та лише ввечері погода проясниться. Вночі та вранці опадів не очікується.

Вітер буде північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі становитиме +12 +13 градусів, вдень +18 +19 градусів.

Синоптики обіцяють похолодання вже з наступного тижня.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

14 вересня відзначається день пам'яті преподобного Симеона Стовпника і матері його Марфи. З цього дня починається старе Бабине літо, яке триває до 21 вересня.

За цим днем наші пращури визначали погоду на майбутню осінь. Якщо перший день Бабиного літа ясний і теплий, то осінь та зима буде теплою; сухо – осінь суха. А якщо піде дощ, то вся осінь буде дощовою.

Нагадаємо, що синоптики попередили українців, що похолодання вже не за горами, і саме час готуватися до погодних змін.

Як повідомляв Знай.uа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.uа писав, що недалеко від Києва, в Іванківському районі, на території Димерського лісництва, під селом Нові Соколи горить ліс. Від місця пожежі до Чорнобиля – 50 км, до кордону зони відчуження – 1,5 км.