Звичайна свиноферма в селі Сутиски, однак зайти всередину не можна, щоб не занести інфекції. Тварин тримають в закритих приміщеннях, а їхній гумус називають золотим. І це не дивно, з нього видобувають газ згідно європейської технології.

Відходи тварин автоматично перекачується у газгольдер – велику ємкість. Там вони нагріваються до 37 градусів, до них додають спеціальні бактерії, йдеться на каналі Сьогодні. Працівник свиноферми зауважує, що саме під час бродіння виділяється газ, який збирається з-під купола спеціальними насосами.

Загалом на свинофермі є 3000 свиней, за добу вони дають 600 кубів газу, яким взимку опалюють всю ферму. З впевненістю можна сказати, що тварини забезпечують не тільки свій комфорт на фермі, але й приносять пряму користь для її працівників. Працівники кажуть, що в місяць вони економлять близько ста тисяч гривень на отримання газу з цієї станції.

Як повідомив Знай.ua, деякі тепловики не виконують вимоги законодавства.

Нагадаємо, Знай.ua писав, що прем'єр Гончарук заговорив про переговори з РФ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Знай.ua розповів, що п'яний дніпрянин влаштував у квартирі газову камеру.