Вінницький міський суд Вінницької області визнав винним раніше неодноразово судимого 54-річного чоловіка, який здійснював розбійні напади на жінок у ліфтах.

За вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 187 Кримінального кодексу України (розбій), суд призначив особі покарання у виді семи років позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна.

До цього чоловік притягувався до кримінальної відповідальності через наркотики, вчинення розбою, крадіжки, грабежу та незаконного поводження зі зброєю.

Під час судового розгляду кримінального провадження стало відомо, що чоловік здійснив два розбійних напади на жінок у ліфтах житлових будинків. Обвинувачений заходив слідом за потерпілими у ліфт та, погрожуючи ножем, вимагав у них гроші.

Як повідомляв Знай.ua під Києвом накрили небезпечну банду іноземців.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що у Харкові з'явився серійний маніяк, який нападає на жінок у ліфтах висоток.

На сайті Знай.ua з'явилася інформація, що в Україні функціонує понад 9 тисяч ліфтів, які вважаються аварійними та можуть призвести до трагедії.