26-річна мати чотирьохрічного хлопчика проживала з ним у Києві, де знімала з дитиною порнографічні відео та влаштовували фотосесії

Жінка протягом двох років експлуатувала свою дитину задля того, щоб заробити на життя, повідомляє Національна поліція України. Так, відомо, що 26-річна жителька Вінниччини за два роки своєї “роботи” встигла продати близько тридцяти відео.

Легкий заробіто квона почала, коли її синові було тільки два роки, бідолашна дитина не розуміла, які брудні речі змушує його робити рідна мати. Впродовж довгих двок років горе-матір знімала порнографічні відео, головним героєм яких виступав її син. Вартість одного ролика становила від 1,5 до 3 тис. грн.

Легкі гроші затуманили розум жінки і вона не думала про те, яку психічну травму наносить своїй дитині.

На її комп’ютері правоохоронці виявили велику кількість фото- і відеоматеріалів порнографічного характеру з її участю. Серед них – файли з малолітнім хлопчиком.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

26-річну порушницю визнали винною та засудили на п’ять років позбавлення волі. Однак згодом її звільнили від покарання з випробувальним терміном на 3 роки. Таке рішення ухвалив суддя Козятинського міськрайонного суду Вінницької області, йдеться у Реєстрі судових рішень.

Зауважимо, що проти неї було вікрито справу про розбещення неповнолітніх, сексуальне насильство і виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів. Горе-матір мала сісти за ґрати на десять років, але термін скоротили до п’яти років, а згодом і взагалі до трьох умовних.

Портал Знай.ua вінничанка, яка знімала порно з 2-річним сином, отримала умовний термін.

Як повідомляв Знай.ua, у Вінницькому СІЗО покінчив з життям підозрюваний у катуванні своїх дітей та розповсюдженні порнографічних матеріалів.

Як раніше писав Знай.ua, кіберполіція вивела на чисту воду та затримала жінку, яка використовувала власного 4-річного сина для зйомок у порно.