Нещодавно суд виніс вирок двом чоловікам, які у жовтні 2014-го пограбували та жорстоко вбили жінку на Вінничині.

11 жовтня 2014 року чоловік знайшовсвою сестру мертвою та понівеченою у сараї. Судово-медична експертиза зробила висновок, жінка померла від удушення, рот і ніс був заклеїний скотчем.

З помешкання жінки зловмисники винесли золоті вироби і гроші. Грабіжниками і вбивцями виявились раніше неодноразово судимі 34-річний вінничанин і 48-річний житель Черкаської області. Познайомилися спільники в тюрмі.

На засіданні суду підозрювані свою провину визнали частково. Пояснили, жінку вбили випадково. Адже планували лише пограбувати її.

Одного з чоловіків, який заклеював загиблій рот і ніс, засудили до довічного ув’язнення з конфіскацією всього майна. Іншого до дев’яти років тюрми з конфіскацією майна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua небезпечна банда більше року кошмарить Київ.

Нагадаємо, Знай.ua розповів, що неадекват атакував одесита у дворі, в хід йшли банки і кулаки.

Також Знай.ua писав, як у Запоріжжі злодій кинув сейф у поліцейського.