До дня міста, у Вінниці з 13 по 15 вересня у Центральному парку смакуватиме осінній Vinnytsia Food Fest. Організатори наголошують:

“Яскравий початок осені, який здивує не лише гастрономічними цікавинками та розвагами, але й запропонує безліч різноманітних активностей для діток та їх батьків на зоні Family Time, драйвові виступи європейських гуртів та DJ-їв, винний дворик та смачний лекторій”.

Розпочнеться святковий Food Fest 13 вересня о 12.00 з конкурсів на швидке поїдання їжі, будуть діяти швидкі одруження і вже в вечері Вінниця буде танцювати під виступ англійського гурту “Berd Rogers”. 14 вересня цілий день буде святкування до Дня народження улюбленого міста. Зона Family Time запропонує майстер-класи з тістопластики, малювання, кулінарії, орігамі та танців.

Також буде діяти спеціальна програма для людей віком 60+. 15 вересня липня всі ці розваги триватимуть: можна буде продегустувати вишукане вино на винному дворику, посмакувати оновленим фуд-кортом, відпочити на лаунж-зоні з Dj, відвідати лекторій та завершити гастрономічний вікенд виступами польського гурту “Yellow Horse” та українським гуртом “Light Dreams”. Впродовж п’ятниці, суботи та неділі Vinnytsia Food Fest триватиме в Центральному парку.

”Протягом трьох днів з 12.00 до 22.00 приходьте на Vinnytsia Food Fest, щоб посмакувати життям!”, – запрошують організатори.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, скоро тисяча раритетних машин з’їдуться на найбільший технічний фестиваль України Old Car Land.

Нагадаємо, що Знай.ua розповідав, що названі лауреати наукового "Оскара".

Також, Знай.ua, що у Прикарпатті відкривають археологічний навчальний заклад.