Мешканка села Великий Чернятин Калинівського району Вінницької області Світлана Юркевич отримала відзнаку “Рятівник року”, повідомляє портал “20 хвилин” з посиланням на прес-службу Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Герої серед нас: Історія Світлани Юркевич з Вінниччини

Доброго ранку, друзі! 💛💙 Кожного разу, коли ми знайомимося із лауреатами Всеукраїнської акції "Герой-рятувальник року", це — люди, — чоловіки, жінки, підлітки, або ж зовсім маленькі діти, які завжди сором’язливо кажуть, що героями себе не вважають. Але ця скромність — не єдине, що їх об’єднує 😉 Готовність без вагань ризикнути своїм життям задля допомоги іншому. Ось риса, що об’єднує справжніх Героїв. Чи знають вони наперед, що врятувати життя незнайомця чи близької людини вдасться? 🙄 Або ж вони й самі подумки вже прощаються зі Світом та рідними, вступаючи у двобій зі смертельною небезпекою? Ми не знаємо, проте обов’язково запитаємо це у Світлани Юркевич з Вінниччини, яка врятувала дитину з водойми, навіть не знаючи, де саме хлопчик пішов під воду. Як це було? Дивіться у відео ⤵️

Geplaatst door ДСНС України op Donderdag 5 september 2019

Як повідомляється, в червні дівчина витягла із місцевого ставка шестирічного хлопчика, який звалився у воду з металевої поперечини. Також дівчина надала йому першу медичну допомогу.

Організаторами відзнаки “Рятівник року” є Держана служба з надзвичайних ситуацій та Всеукраїнський благодійний фонд “Сприяння державній пожежній охороні”.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно у Дніпрі небайдужі люди врятували коней від відправки на м’ясокомбінат.

Як повідомляв портал Знай.ua, чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) 31 серпня проведе бій проти британця Люка Кемпбелла (20-2, 18 КО).

Також Знай.ua писав про те, що 13-річний українець Олексій Середа з Миколаєва став наймолодшим чемпіоном Європи зі стрибків у воду за всю історію змагань.