Сьогодні, 8 вересня, у Bінниці та області очікується тепла та суха погода без істотих опадів, повідомляє Гідрометцентр України.

Як прогнозують синоптики, сьогодні вдень температура повітря становитиме від 26 до 28 градусів тепла, а вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 12-14 градусів вище нуля. Вітер східний, 5-10 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні суха та прохолодна погода очікується в усіх регіонах України за винятком Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей, де синоптики прогнозують дощі з грозами.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні гривня зміцнила свої позиції — її офіційний курс становить 25,08 гривень за долар.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують пам’ять великомучеників Наталії та Адріана.