Юній дівчині пророкували успішне спортивне майбутнє, але взимку 2018 року вона залишила легку атлетику та стала моделлю.

Професійно легкою атлетикою Джойс займалася впродовж 10 років. Спеціалізувалась на коротких дистанціях 200 та 400 метрів. У 2014 році дівчина виборола срібло на літніх юнацьких Олімпійських іграх у Китаї, а також золото на Чемпіонаті Європи 2017 з легкої атлетики у складі української збірної.

“Звичайно, я була рада, що виграла срібну медаль на юніорських Олімпійських іграх, була фізично підготовлена для цього. На Чемпіонаті світу, прийшла 7-ю, але покращила власний результат. Я була щаслива, адже досягла більшого. Поїздка виявилася під загрозою через проблеми зі здоров'ям, але я потрапила у фінал з особистим рекордом”, - пояснює спортсменка.

Через великі навантаження спринтерка постійно відчувала біль у спині. В якийсь момент дівчина просто не змогла стати на ноги. Тоді вирішила зробити паузу в тренуваннях.

Першу пропозицію вийти на модельний подіум Джойс отримала випадково, коли поверталася після тренування.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

“На вулиці до мене підійшла дівчина та запросила виступили на показі одягу. Тоді на Vin Fashion Week шукали темношкіру модель. Я спробувала і мені сподобалось, адже, як і більшість дівчат, люблю фотографуватися”.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що українка Дарина Білодід стала чемпіонкою світу з дзюдо.

Як повідомляв Знай.ua, 13-річний українець став чемпіоном Європи зі стрибків у воду.

Портал Знай.ua стало відомо, як відомий танцюрист знайшов спільну мову з гімнасткою.