Бурий ведмідь з Подільського зоопарку поїхав до своєї нової родини в Одесі. Досі він марудився у тісному окремому вольєрі, адже до нового пересилити його не могли.

На фейсбук-сторінці Подільського зоопарку повідомили:

“В адміністрації вінницького звіринцю пояснили, що до нового вольєру з басейном переселити його не могли. Два самці в одному вольєрі ужитися не могли б. Тож, шукали варіанти, як покращити умови косолапого, що доживає свій вік.

Тепер бурий велетень житиме у компанії немолодих ведмедиць в Одеському зоопарку. Для “пенсіонерів” там створені належні умови для перебування.

Натомість з приморського міста до Вінниці мають привезти шотландського плямистого поні, муфлона, лань європейську і пару філінів”.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв що в неділю, 15 вересня рух UAnimals вже втретє ініціює най гуманістичну подію країни.

Як розповідав Знай.ua, на Прикарпатті розповсюджують вакцину проти сказу.

Також Знай.ua писав, як під час переходу в інший вольєр у Харкові втекла зебра.